2015. október 31., szombat

Tüzkiz a köröm, fehér a rózsa

Egy kedves olvasónak akadt meg a figyelme ezen a lakkon, és nem is tudja valószínűleg, hogy milyen hálás vagyok neki ezért. Ígértem egy swatchot, de amint felkentem tudtam, hogy ebből teljesen biztosan manikűr lesz. A szóban forgó lakk pedig a Moyra Gel Look vonalának 918-as Constance árnyalata.
Ha nem kérdezel rá Andrea, lehet hogy szégyen szemre nekem fel sem tűnik hogy az oldal borítóképén mennyire csalóka ez a lakk. Mikor megnéztem, láttam, hogy az Adenshop-on sem az igazi a szín, így gondoltam épp itt az ideje tenni vele egy próbát.
Egyszerű de ugyanakkor szerintem csodajó manikűr született, amit egyszerűen imádok viselni. Alig bírom megállni, hogy ne ezt bámuljam. Hál istennel a bőrszínemmel is harmonizál így szerintem elég jó az összhatás. Elnézést, de a lakk egyszerűen szinte fotózhatatlan, sehol sem adja vissza igazán azt a szép színét, de a képeken is szépnek hat szerintem.
Felhasznált lakkok:


  1.  Moyra Gel Look - No.918 Constance
    Valószínűleg új szerelem van kilátásban. Mivel rengeteg Moyra lakkal dolgozom, számítottam rá, hogy jó minőség mert a Gel Look vonala az egyik kedvencem ráadásul, na de ez.. Egy rétegben tökéletesen fed, még csak meg sem kellett erőltetnem magam, egyszerűen két perc alatt felkentem másfél perc alatt megszáradt, majd jöhetett a díszítés. Próbáljátok ki ti is, mert érdemes! Ha pedig manikűrötök van vele arról is szívesen várom a képeket az oldalra:)
  2. Moyra Gel Look - No.944 Chantal
    Megígértem hogy többet nem esik komolyabban szó róla. Ha valaki még nem látta akkor előző bejegyzésekben gyorsan vissza tudja nézni, de számítsatok rá, hogy az elégedettségi mutató 100%-os.
  3. Moyra Nail Polish - No.101
    Már az üveg alján járok, és még mindig nagyon jó szolgálatot tesz. Egyszer kellett eddig higítani, de utána is tökéletesen működik. Biztos, hogy beszerzek belőle még egy üveggel.
Manikűr:




Nektek mi a véleményetek? Birtokában van esetleg valakinek ez a lakk?:)
Szép napot lányok!:)

4 megjegyzés: