2015. augusztus 3., hétfő

DM megnyitó Tatabányán

A DM Facebook oldalán láttam meg a felhívást, hogy a tatabányai plázában lévő üzletük újból megnyílik. Ha itthon vagyok az a legközelebbi DM viszont, amúgy pedig nem sokat járok arra.
Valószínűleg így eshetett meg, hogy azt sem tudtam, hogy bezárt a régi üzlet.
Gondoltunk egyet a legjobb barátnőmmel, és bementünk a városba, hogy körbenézzünk, amolyan csajos program keretében, és hát akkor már persze, hogy nem hagyhattuk ki az új üzlet megnézését.
Legnagyobb meglepetésünkre az üzletet nem a szokott helyén találtuk, hanem a régi Media Markt területén, egy másik üzlettel és egy hamarosan nyitó Telenor bolttal "karöltve".


Az üzlet előtt egy hatalmas plüssmackóval fotózkodhattak a gyerekek illetve itt volt egy ajándékos állvány egy szerencsekerékkel, ezek mellett egy-egy ott dolgozó lány állt, és azok a vásárlók, akik 3000 forint összértékben vásároltak, ők pörgethettek ezen a szerencsekeréken.
A nyeremények nagyon változatosak voltak például szakácskönyvek, bababónusz csomag, active beauty pontok, stb..
Az ott dolgozó lányok nagyon kedvesek voltak, azonnal segítettek ha nem találtunk valamit, és mindent elmagyaráztak, illetve ha kértük mindent elmondtak a termékekről, szóval a kiszolgálásért hatalmas piros pont jár.
Az üzlet hatalmas és meseszép, ahogy én néztem, minden sminkmárka kapott egy állványt, így igen gazdag a felhozatal. Hmm.. Innentől kezdve biztos, hogy többször látogatom majd ezt a DM-et, főleg mivel én nagyon nagy Essence fanatikus vagyok, és nagyon sok szuper akciót, csak Ezekben a nagyobb DM üzletekben vezetnek be.
Ezenkívül dupla polcsorok vannak az arcápolási termékeknek illetve tusfürdőknek és testápolási termékeknek, és nem utolsó sorban akkora a parfüm választék, amekkorát én még nem láttam egy üzletükben sem. A baba részlegnek és intim higiéniai eszközöknek pedig egy egész "sarokrezidencia" jutott.
Sajnos annyian voltak, hogy egyszerűen képtelenség volt képet készíteni, de az állványokról mindenképp akartam egy fotót, csak hogy lássátok, nem hazudom. Így kivártam míg a pénztárhoz tömött sorokban araszoló emberekből kicsit kevesebb lesz és akkor csináltam pár fotót. Máshol egyszerűen nem lehetett, de a kinti képeken azt hiszem jól látszik mekkora az üzlet.
Mivel az én vásárlásom elérte a 3000 forint feletti összeget, így kint pörgettem a szerencsekerékkel,és Fortuna úgy látszik mellém szegődött, ugyanis Jokert pörgettem, tehát én választhattam ki a nyereményem, ami végül plusz 100 active beauty pont lett.
Ezek után pedig a New Yorker-ben találkoztam véletlenül az egyik kedvenc blogom a Zomilla's Beauty and Style írójával Adéllal, és hihetetlenül pozitív csalódás volt, hogy mennyire kedves és közvetlen. Nagyon örültem hogy megismerhettem, nekem kimondhatatlanul nagy élmény volt, annak ellenére, hogy először lányos zavaromban azt sem tudtam,oda merjek-e menni hozzá.
Ezek után pedig úgy döntöttünk, hogy ha már itt vagyunk, kihasználjuk az active beauty kártyánk nyújtotta lehetőséget, és meglátogatjuk a Roberto Cukrászdát, ahol a kártyát felmutatva 20% kedvezményt lehet kapni minden süteményre és fagylaltra.
Az üzlet maga, gyönyörű, nem is csoda, hiszen látványcukrászdáról beszélünk. A sütemény kínálat bőséges, aki pedig fagylaltból akar válogatni az is jó helyen jár, hiszen rengeteg íz közül válogathat, amire legalább ugyanannyi öntet közül válogathat.


Én most egy nutella és egy levendula fagyit kóstoltam meg. Isteni volt!:)
Ha erre laktok, használjátok ki, és látogassatok el mindenképp az üzletbe, hiszen egész héten ünnepelik az üzlet megnyitását, illetve használjátok ki a törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezményeiteket!
Ha van kedvetek kövessétek az új Facebook oldalt ahol érkezik a nyereményjáték, és valami huncut madárka csiripelte, hogy last minute módon került bele a DM-ben beújított dolgaim közül is egy pár. ;)
Facebook oldal: https://www.facebook.com/plumpuding
Legyetek jók ha tudtok, a többi nem számít!☺

2 megjegyzés: