2015. október 20., kedd

Moyra manikűr

A Glamour napok alatt vásároltam pár új szerzeményt magamnak, ezekből próbáltam ki néhányat:)
Igyekszem minél több érdekes színt és textúrát úgy összeválogatni, hogy lehetőleg ne nagyon keverjem a márkákat, így ha valaki be akarja szerezni a lakkokat könnyebb legyen az elérhetőség.
Most is nagyon megjelenik a Moyra imádatom, ez a manikűr a fedőlakk kivételével (óóó neem ne aggódjatok az is megtalálható már nálam csak épp kölcsönkérte egy barátnőm :D) mint a márka termékeivel készült.
Szerettem volna valami gyorsat egyszerűt és szépet alkotni, így jött a Dry Brush technika, amit mostanság nagyon megszerettem, de hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, gondoltam egy kalap alá veszem az új nyomdalemezzel és a Gel Look lakkal. A nyomdázáshoz a 08-as számú Geometry névre hallgató lemezt használtam, amiről nemsokára tesztet is olvashattok!:)
Szerintem elég szép manikűrt sikerült összehozni belőlük attól függetlenül, hogy most a szokásosnál rövidebbek a körmeim.
Felhasznált lakkok:


  1. Moyra Gel Look - No. 945 Esme
  2. Moyra Gel Look - No. 944 Chantal
  3. Moyra Gel Look - No. 930 Frederique
  4. Moyra Gel Look - No.943 Nina
  5. Astor Quick Dry fedőlakk
Annyira sokat beszéltem már ezekről a lakkokról, hiszen fehéret és feketét szinte minden manikűrhoz használok, szóval már csak annyit mondanék mindről, hogy mindegyik minőségi lakk és árban verhetetlen. Az Astor lakkal nem vagyok ennyire megbékélve mert nálam keni a nyomdázást, ettől függetlenül még tesztfázisban van így nem szólok rá semmi csúnyát:)




Remélem tetszett a manikűr !:)
Csatakozz a Facebook oldalhoz!:)
Szép napot!:))

2 megjegyzés: