2015. augusztus 19., szerda

Hawaii nyomda

Halihóó!:)
 Nagy kedvenc volt a játék során a nyomdázás és a stamping decal nyomdázás is aminek nagyon örültem, hiszen nemrég érkeztek meg a frissen rendelt dolgaim a Born Pretty Store-ról, amit egy bejegyzésben is megmutattam nektek már. Így egyből neki is láttam ahhoz, hogy kísérletezgessek, és végülis mindegyik technikából nekem is a stamping decal tetszik, így ma ezzel készült manikűrt szeretnék nektek bemutatni.

Szerintem nagyon szép, nagyon csajos és nagyon mutatós lett, és imádtam hordani, mert bárhol ahol fizettem vagy előtérbe került a kezem rácsodálkoztak, megdicsérték, hogy brutál szép, és megkérdezték, hogy "hová jársz manikűröshöz?" .
 Nekem ezek a dolgok nagyon jól esnek, mert ugyan apró figyelmesség, de imádom, ha észreveszik, hogy mennyit dolgoztam valamivel.

Felhasznált lakkok:

  1. Rimmel London x Rita Ora - 408 Peachnella
    Megesik, hogy néha nem értjük meg egymást ezzel a lakkal, de hála a jó égnek egyre kevésbé fordul ez elő. Eleinte kétségbe estem mert nem fedett és buborékos lett. Ennek ellenére nálam ez az igazi barack szín, úgyhogy nem adtam fel és én nyertem ugyanis most már, nincs gond a felkenéssel, két rétegben tökéletesen fed és olyan szép krémes árnyalat amit vétek kihagyni!☺
  2. Moyra Gel Look - No. 943 Nina:
    Egy ideje már próbálgattam, de most bizonyossá vált, hogy a Moyra lakkok nagy része kiváló nyomdázásra. Hál istennek ez a fekete szín pont ilyen, tehát ha még keresgéltek a tökéletes nyomdalakk után, érdemes lesz őt kipróbálni, hiszen úgy néz ki elég multifunkciós.
  3. Moyra Gel Look - No. 915 Hélene:
    Ez egy gyönyörű árnyalat az én szemeben, mert én egy kicsit olyan marsala színnek látom.
    Annyira szépen kiemeli a virágot és a menta színű leveleket. Tipikus Moyra Gel lakk egyébként, ami azt jelenti, hogy egy szavam sem lehet rá mivel minden területen szuperül teljesít és a maga 390-590 forintos árával is elég pénztárca barát.
  4. Moyra Gel Look - No. 944 Chantal:
    Díszítésre használtam és megígértem, hogy többet nem áradozom róla☺
  5. Moyra Gel Look - fedőlakk:
    Borzasztóan örültem mikor megláttam, hogy fedőlakk is van a kollekcióban, még kísérleti fázisban van de eddig nagyon szépen teljesít és csodaszép fényes tőle a manikűr.
  6. Essence The Gel Nail Polish - 25 Prince Charming:
    Szerettem volna ha az egyik levél csillámos zöld lesz, de végül mindkét helyzetben inkább egy menta lakkért nyúltam, így jobban harmonizálnak a színek, ő száradt a leggyorsabban úgyhogy nagy pirospont neki, mert tökéletesen passzol is ebbe a manikűrbe.
  7. Catrice Ultimate Nail Lacqer - sajnos a száma már lekopott:
    Az első menta lakkom. Imádom használni és bár már sajnos ezt a színt nem lehet kapni, enyhe változtatással de van a Catrice-nek egy másik mentája amire be szeretnék ruházni ha ez elfogy, ami remélem nem most lesz, mivel imádom ezt a színt és hát az elsőt elengedni sosem könnyű...☺
  8. Born Pretty Store nyomdalemez:
    Rengeteg csodás minta van rajta, így biztos, hogy nem most hallotok róla utoljára.
Manikűr:





Ugyan nem tökéletes de elsőre nekem nagyon tetszik és büszke vagyok rá.
Nektek mi a véleményetek?:)
Ráveszitek magatokat a nyomdázásra? ha igen küldjetek képet!:)
és ne felejtsétek el a nyereményjátékot, még van idő jelentkezni!:)

7 megjegyzés: