2015. augusztus 2., vasárnap

Pávatoll

Sziasztok! Ismét egy manikűrt hoztam nektek ami egy szívemhez nagyon közel álló lakkal készült amit ráadásul a szemfülesek, (de ha még siettek nem kizárt hogy találtok) már be tudtak szerezni egy-egy Müller vagy Rossmann esetleg DM haul során 349.- forintos kifuttatási áron.
Ez a lakk pedig nem más mint az Essence The Gel körömlakkok közül a 25-ös Prince Charming árnyalata.

Felhasznált lakkok:

1.Essence The Gel Nail Polish - 25 Prince Charming:
A lakk valószínűleg ismerős lehet az Essence polcok lakkjai közül. Szép menta színű lakk.
Enyhe csillámok vannak benne, ami igazán széppé de nem hivalkodóvá teszi  a lakkot:) Ár- érték arányban, most főleg jól teljesít, de szerintem az eredeti árát is nagyon megérné. Szépen terül, nem buborékosodik, és gyorsan szárad, ráadásul szép fényesre.
2.Moyra Gel Look - No.944 Chantal:
Igen, igen tudom már megint ő. De egy annyira alap szín a fehér, hogy egyszerűen nem tudom kiküszöbölni a használatát. Ígérem záros határidőn belül keresek valami más fehéret is, hogy ne csak mindig erről olvashassatok.
3.Moyra Nail Polish - No. 101: Ez egy elég sokszor a kezem ügyében forgó lakk, mivel szinte minden manikűrhöz használható. Elég kevés van már ebben az üvegben, de biztos, hogy újra fogom vásárolni, mivel imádom. A lakk az üveg végére kicsit besűrűsödött, de amit tudok újra lakk hígítót venni, úgy érzem az üveg aljáig is jóban leszünk.
4.Aden díszítő körömlakk - No. 12 Black Pearl:
Úgy néz ki az egyik kedvenc díszítőm lesz, hiszen mostanság mindig ezért nyúlok. Úgy gondolom még egy ideig marad is mellettem:)
5.Aden Nail Polish - No. 38: Igazából ezt a lakkot, a pávatoll egy apró pöttyéig használtam csak most, így sok nem látszik belőle, és még én sem teszteltem hosszabban, így nem tudok róla még semmi érdemlegeset mondani.

Manikűr:
A manikűr fedőlakk nélkül lett ilyen fényes. Mivel nem sokáig volt a körmömön, így feleslegesnek éreztem fedőlakkot kenni, így is kibírt 3 napot pattogás nélkül.

Ésss örömmel jelentem be, hogy sikerült végre létrehozni a blognak egy Facebook oldalt, amit érdemes lesz figyelni,követni, lájkolni hiszen jövőhéttől kezdve egy nyereményjátékkal jelentkezem, de megeshet, hogy valami manó által előbb is kiszivárognak információk az oldalra.. kitudja;)
Facebookra fel lányok!;) Segítsetek beindítani az oldalt:)
https://www.facebook.com/plumpuding

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm Noémi:) Ha van kedved készítsd el te is és küldj képet róla:))

    VálaszTörlés